Skip links

INSTRUCCIONS FESTERS MARROQUES 2023

I arribem a la il·lusió. Us hem de dir que la Directiva ha treballat molt i us volem donar les darreres indicacions perquè tot isca el millor possible.

El primer. Voldríem agrair a totes i tots els pagaments per la plataforma, les ràpides respostes pel xat, i les poques queixes que hem rebut, i això, després de tota la faena que es fa, s’agraeix.

Us posem cronològicament quatre apunts perquè tingueu en compte.

Dijous 17 d’agost. Processó

De 17:30 a 19:30. S’arreplegara en la kàbila els Flotadors. Cadascú se’ls ha d’inflar.

A les 17:30 s’han d’arreplegar els trabucs en les oficines de la Federació.

A les 20:30 serà la processó. Les bandereres hauran d’estar uns deu minuts abans, i els portadors, igual però en l’església. Mínim eren dos i nosaltres en tindrem 4. Gràcies, altra vegada. Hi haurà firants per comprar ciris si en voleu.

Divendres 18 d’agost. Nit del Soparet

Qui necessite espingardes antigues ha d’encarregar-se d’agarrar-les i tornar-les

.Els tiradors han d’arreplegar la pólvora. Avisarem quan arribe el camió.

Dinar festívol. Vírmel i Picola ens faran un bon arròs en conill.

SOPAR:

Soparem al carrer Barcelona. Els “xiquets” i les “xiquetes” fins a 16 anys hauran de sopar dalt en la kàbila. Se sopa igual de bé.

Dissabte, 19 d’agost. DIA DE L’ENTRÀ

Tindrem l’esmorzar, i el dinar serà ESCOT. El llistat per saber quants en som està en el xat dels Marrocs: https://chat.whatsapp.com/JaynBzCc4McGnazygiOy6Q

EL DINAR COMENÇARÀ A LES 14:30. Es pot anar abans.

Ja sabeu l’ordre de l’Entrà. Feu cas als Festers en Acció i al nostre delegat Jordi i membres de la Junta. Desfileu amb ritme, intentem ser exemple, i no retardem l’Entrà. Teniu els horaris aproximats.

DIUMENGE 20 D’AGOST. SEGON DIA DE FESTES.

En els dinars del segon i tercer dia de festes en serem molts. No hem tingut temps material de mirar empreses i fer estudis pel tema de la calor. Així que hi haurà taules al carrer per a dinar i uns cabilers per a servir-nos. Si voleu dinar dins i no hi ha lloc, per favor, espereu el torn.

La desfilada de després de l’ambaixada és a pas LLEUGER. No ho oblidem.

RETRETA

Tindrem uns montadets i cervesetes. A veure. Hem d’anar, almenys, dos representants de cada caixa a arreplegar-los. L’acte comença a les 22:30. Doncs, No més tard de les 22:30 hores hem d’anar a agarrar les caixes, fins a les 23:00 hores, en el local que està situat enfront del TECLO. Carrer Alcoi

HEM D’ANAR VESTITS DE NEGRE.

Res més. Hem fet treballat molt perquè tot isca el millor possible. Alguna errada hi haurà, demanem, paciència i comprensió.

Acabem amb el VOLANTÍ, un símbol de la nostra filà. La número 1!

Leave a comment

Esta página web utiliza cookies para mejorar tu experiencia.
Home
Perfil
Carret
Sercar