Skip links

LA VESPRA JA LA TENIM

Un darrer escrit abans de la Festa. A tots ens agrada la VESPRA, en majúscules, les cuscanelles a la panxa, eixe saber que demà serà un gran dia.

En primer lloc, la Junta vol agrair la resposta majoritària que ha tingut el pagament de les quotes. A hores d’ara, hi ha 150 quotes satisfetes, i hem d’estar més que agraïts. Sabem que hi ha hagut errades que estem resolent mentre ixen i ens adonem com millorar.

Estem a la vostra disposició per qualsevol dubte en secretariafilamarrocs@gmail.com

EL TIO PUNYAL 1962 o 1963

Un dels objectius de la pàgina és que cada Marroc puga tindre el seu perfil i que puga tindre atenció personalitzada no només per pagaments sinó per comunicacions, etc. Volem que cadascú tinga el seu compte omplert i donat d’alta i que facen ús d’ell, tant per pagar com per comunicar-se amb la Junta.

També RECORDATOR QUE HUI ÉS L’ÚLTIM DIA PER A PAGAR LA QUOTA SENSE L’INCREMENT

De tota manera, altra vegada, mil gràcies.

Encara hi ha possibilitat d’apuntar-se al campionat de petanca.

Demà, després de l’esmorzar, quatre parelles faran una mini eliminatòria per saber qui ens representarà en el campionat de cotos que jugarem contra la Canyeta.

I demà, serem molts, serà un bon dia, un gran dia. Feu cas al Delegat, Jordi Planelles. Facilitem-li les coses. Si ens diu que avancem, no ho diu per qualsevol motiu, sinó perquè hi ha un retard. I les desfilades, darrerament, estan fent-se eternes. Siguem exemple de lleugeresa en les desfilades.

I si no està Jordi, feu-li cas a la resta dels membres de la Junta quan us ho indiquen. (VÍRMEL, JOSÉ JUAN, MANUEL SOLER, JUANITO, JOSEP MIQUEL, NANDI ORQUÍN, NATÀLIA)

Per últim: Comunicat de la comissió de la retreta

Bon dia marrocs/ques

En primer lloc, gràcies per la vostra col·laboració i recordar als que encara no s’han apuntat que ho facen al més tardar el dilluns 24 juliol, ja que estem tenint molts problemes en aconseguir un número tan gran de dònuts.

En segon lloc, per favor poseu l’edat dels xiquets per a saber quins dònuts els hem de donar.

I, en tercer lloc, i molt important, no eixim de dònuts, eixim de “CAIXES DE DÒNUTS”, per la qual cosa s’ha d’anar formant grups de 8, dona igual que siguen homes que dones, es tracta d’un grup d’amics que vulguen anar en la mateixa caixa. Aquesta setmana començarem a fabricar les caixes. Ja farem una crida perquè vinguen voluntaris a ajudar-nos. La comissió de la retreta repartirà una caixa i 8 Dònuts a cada grup, per això és molt important anar fent els grups.

Per a no col·lapsar aquest grup, li ho aneu manant a Natàlia López en privat. També l’edat. (payna1@telefonica.net)

Amb una bona organització, tot eixirà perfecte i gaudirem de la retreta.

Leave a comment

Esta página web utiliza cookies para mejorar tu experiencia.
Home
Perfil
Carret
Sercar